WEBDESIGN

web design

responsive websites

Een website bouwen is onze specialiteit!

Criativa Design zorgt ervoor dat uw business een boost krijgt en in het oog springt door een uniek design met een visie!

- DESIGN MET EEN VISIE -

Een website laten maken voor uw onderneming?

Criativa Design ontwerpt mooie, gebruiksvriendelijke en betaalbare websites voor zelfstandigen en KMO's

Een website laten maken is tegenwoordig heel belangrijk. Een website is voor velen het eerste contact met uw bedrijf. Daarom zorgen we voor een goede eerste indruk.

Onze websites zijn uniek, net zoals onze klanten. We ontwerpen een betaalbaar, stijlvolle en gebruiksvriendelijke wordpress websites. Bovendien zijn al onze websites Technische geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en zorgen wij ervoor dat ze op alle toestellen schitteren.

Wij zorgen voor een aangepaste lay-out voor zowel desktopcomputers, laptops, tablets als mobiele apparaten. Indien gewenst krijgt u ook de mogelijkheid om de website zelf te updaten.

werkwijze

how we work

Discovery

We ontdekken en bespreken samen uw ideeën en verwachtingen om uw product in de kijker te zetten en uw bedrijf een boost te geven.

Brainstorm

We gaan aan de slag met alle informatie die we hebben verzameld tijdens de kennismaking. We analyseren deze gegevens en zoeken voor u naar de beste oplossing.​

Advice

U krijgt een offerte zonder verborgen kosten. Daarnaast ontdekt uw welke strategie we zullen gebruiken en welke middelen we hiervoor ter beschikking hebben.

Aan de slag

We gaan aan de slag en houden uw ideeën en de identiteit van uw bedrijf in ons achterhoofd.

Let’s make amazing stuff together!

 Wij kijken ernaar uit om jouw bedrijf een boost te geven!

© 2019 Criativa Design | alle rechten voorbehouden