merkidentiteit

Logo & huisstijl

merkidentiteit

Een logo of huisstijl ontwerpen is onze specialiteit!
Criativa Design ontwerpt tijdloze, sterke en unieke logo's.

- branding -

Een logo of huisstijl laten ontwerpen?

Wij zorgen ervoor dat uw business een boost krijgt​ en in het oog springt door een uniek design met een visie!

Logo laten ontwerpen

Een logo vormt het gezicht van uw bedrijf en is meestal de eerste kennismaking met uw product. Een goede eerste indruk maken is daarom essentieel en draagt bij tot een goede herkenbaarheid. We nemen u mee in het proces en ontwikkelen samen met u een uniek en markant logo dat in het oog springt.

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl is de visuele identiteit van een bedrijf en zorgt ervoor dat uw product eruit springt. Het ontwerpen van een huisstijl is niet enkel een grafisch ontwerp, er zit ook een strategie achter. Samen gaan we op zoek naar de waarden van uw bedrijf en het imago dat u wilt creëren bij de klant. We zorgen ervoor dat alles gedetailleerd wordt uitgewerkt.

werkwijze

how we work

Discovery

We ontdekken en bespreken samen uw ideeën en verwachtingen om uw product in de kijker te zetten en uw bedrijf een boost te geven.

Brainstorm

We gaan aan de slag met alle informatie die we hebben verzameld tijdens de kennismaking. We analyseren deze gegevens en zoeken voor u naar de beste oplossing.​

Advice

U krijgt een offerte zonder verborgen kosten. Daarnaast ontdekt uw welke strategie we zullen gebruiken en welke middelen we hiervoor ter beschikking hebben.

Aan de slag

We gaan aan de slag en houden uw ideeën en de identiteit van uw bedrijf in ons achterhoofd.

Let’s make amazing stuff together!

 Wij kijken ernaar uit om jouw bedrijf een boost te geven!

© 2019 Criativa Design | alle rechten voorbehouden