About

Passion, dedication, empathy and a lot of coffee.

Criativa is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, webdesign en online advertising. Let’s make amazing stuff together!

THE DESIGNER

I am a one-woman freelancer designer passionate about user-friendly, timeless and elegant designs.

Hallo! Ik ben Caroline, het creative brein achter Criativa Design. Met veel passie en toewijding wil ik samen met jou op zoek gaan naar een uniek oplossing voor jouw business. Ik geloof dat elke klant bijzonder is en een op maat gemaakte oplossing verdient. 

Ik ben een designer in bijberoep gepassioneerd voor gebruiksvriendelijk, tijdloos en elegant ontwerpen. Bovendien help ik jou graag in de digitale wereld van advertising.

Goede communicatie zorgt voor een goede samenwerking, daarom verkies ik altijd een gesprek (online/persoonlijk) op voorhand. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we samen uw ideeën en verwachtingen ontdekken en bespreken.

Bijscholen en bijleren vormen een rode draad in mijn leven waardoor ik steeds op de hoogte ben van de laatste nieuwe technologieën en snufjes. Als freelancer word ik gesteund door een team van zelfstandige fotografen en copywriters.  Samen staan wij garant voor professionele, unieke ontwerpen en content. Met een persoonlijke aanpak wil ik het verschil maken en u overtuigen van mijn kwaliteiten als designer.

Ben jij geïnteresseerd en wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op.

Skills

Grafisch Ontwerp

Photoshop 81%
Illustrator 82%
Indesign 80%

Webdesign

WordPress 89%
UI/UX design 80%
HTML & CSS 72%

Online Advertising

SEA 92%
SEO 85%
Creatief communiceren 93%

werkwijze

how we work

Discovery

We ontdekken en bespreken samen uw ideeën en verwachtingen om uw product in de kijker te zetten en uw bedrijf een boost te geven.

Brainstorm

We gaan aan de slag met alle informatie die we hebben verzameld tijdens de kennismaking. We analyseren deze gegevens en zoeken voor u naar de beste oplossing.​

Advice

U krijgt een offerte zonder verborgen kosten. Daarnaast ontdekt uw welke strategie we zullen gebruiken en welke middelen we hiervoor ter beschikking hebben.

Aan de slag

We gaan aan de slag en houden uw ideeën en de identiteit van uw bedrijf in ons achterhoofd.

© 2019 Criativa Design | alle rechten voorbehouden