about us

CRIATIVA DESIGN

grafisch ontwerp

Criativa is gespecialiseerd in grafisch ontwerpwebdesign en online advertising. Bij ons komen uw projecten tot leven. We zetten uw ideeën om in een gebruiksvriendelijk, tijdloos en elegant ontwerp. Bovendien helpen wij u graag met het promoten van uw website, producten of diensten in de zoekresultaten van zoekmachines.

Gepassioneerd door design en advertising, is het ons doel om voor elk project een passende oplossing te ontwikkelen. Onze visie is dat elk merk uniek is en een op maat gemaakt oplossing verdient. Hierbij is onze missie pas geslaagd wanneer u tevreden bent.

THE DESIGNER

CRIATIVA DESIGN WIE IS DAT EIGENLIJK?

Hallo! Ik ben Caroline, het creative brein achter Criativa Design. Met veel passie en toewijding wil ik samen met jou op zoek gaan naar een unieke oplossing voor jouw business. Ik geloof dat elke klant bijzonder is en een op maat gemaakte oplossing verdient. Daarom is mijn missie pas geslaagd wanneer jou tevreden bent.

Ik ben een designer in bijberoep gepassioneerd voor gebruiksvriendelijk, tijdloos en elegant ontwerpen. Bovendien help ik je graag in de digitale wereld van advertising.

Goede communicatie zorgt voor een goede samenwerking, daarom verkies ik een gesprek (online of persoonlijk) op voorhand. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we samen uw ideeën en verwachtingen ontdekken en bespreken.

Bijscholen en bijleren vormen een rode draad in mijn leven waardoor ik steeds op de hoogte ben van de laatste nieuwe technologieën en snufjes. Als freelancer word ik gesteund door een team van zelfstandige fotografen en copywriters.  Samen staan wij garant voor professionele, unieke ontwerpen en content. Met een persoonlijke aanpak wil ik het verschil maken en u overtuigen van mijn kwaliteiten als designer.

Ben jij geïnteresseerd en wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op.

Skills

Grafisch Ontwerp

Photoshop 81%
Illustrator 82%
Indesign 77%

Webdesign

WordPress 89%
UI/UX design 80%
HTML & CSS 72%

Online Advertising

SEA 92%
SEO 85%
Creatief communiceren 93%

Services

mock up website ontwerp
Webdesign

Criativa Design ontwerpt betaalbaar, stijlvolle en gebruiksvriendelijke wordpress websites

logo ontwerp
Online Advertising

 Criativa helpt u met het promoten van uw website, producten of diensten op zoekmachines.

creatief design
Grafisch Ontwerp
Criativa Design biedt unieke designoplossingen voor particulieren en bedrijven.

how we work

Werkwijze

Discovery

We ontdekken en bespreken samen uw ideeën en verwachtingen om uw product in de kijker te zetten en uw bedrijf een boost te geven.

Brainstorm

We gaan aan de slag met alle informatie die we hebben verzameld tijdens de kennismaking. We analyseren deze gegevens en zoeken voor u naar de beste oplossing.​

Advice

U krijgt een offerte zonder verborgen kosten. Daarnaast ontdekt uw welke strategie we zullen gebruiken en welke middelen we hiervoor ter beschikking hebben.

Aan de slag

We gaan aan de slag en houden uw ideeën en de identiteit van uw bedrijf in ons achterhoofd.

Vertel ons al uw ideeën!

Wij zorgen dat uw business een boost krijgt en in het oog springt door een een op maat gemaakte oplossing. Wij kijken ernaar uit om jouw bedrijf een boost te geven!

 

© 2019 Criativa Design | alle rechten voorbehouden